Kompetensutveckling

Väck din skrivlust! Inspiration för dig och ditt skrivande

Har du svårt att komma igång att skriva? Hur bygger man upp sitt självförtroende i skrivandet? Vi är övertygade om att skrivlusten finns hos var och en – man måste bara hitta rätt nycklar. Vår metod syftar till att öppna det egna kreativa flödet, stärka självkänslan, och utforska skrivandets potential. Vår förhoppning är att du hittar nycklar till din skrivlust och får metoder och inspiration som du kan ta med dig i din arbetsvardag.

Välkommen till en utbildning som är vikt helt och hållet till att utforska din egen skrivlust! Tillsammans med oss, Gunilla och Eva i SkrivSprånget, kommer du att få prova på att skriva på ett lekfullt och prestigelöst sätt. Vår förhoppning är att du hittar nycklar till din skrivlust och får metoder och inspiration som du kan ta med dig i din arbetsvardag.

Grunden i utbildningen är:
• Avdramatisera skrivandet och hitta din skrivglädje!
• Upptäck skrivandets möjligheter, nyanser, infallsvinklar.
• Öppna ditt kreativa flöde.
• Lita på din egen unika röst, ditt språk och ditt berättande.

Praktiskt om utbildningen 
Utbildningen anpassas efter era behov och kan variera alltifrån en inspirationsworkshop á 3 timmar till flera heldagar. Ett vanligt upplägg är att ha två workshopstillfällen med en vecka mellan då personalen skriver på egen hand. Vid andra tillfället följs övningarna upp och metoderna fördjupas. Vi kommer till er arbetsplats.

Hör av dig till oss för en offert och för att få ett upplägg som passar just er.