Kalendarium

18 mars


Mera kreativitet online

För dig som har gått våra skrivarkurser och är sugen på mer, eller för dig som vill ha en fördjupning. På denna kurs kommer vi undersöka den kreativa processens olika steg; från idé och vision, att förhålla sig kritiska röster, genomförande, finputsning och att släppa taget. Att förstå den kreativa processen kan hjälpa den egna livsrytmen och skapa förståelse varför vi ibland kör fast. En kurskväll med nyfikenheten och prestigelösheten som följeslagare.
Vi träffas online – via zoom.

Tid: kl 18.00-20.00

Pris: 250 kr

Anmälan Senast 15 mars. Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

28 mars

Drömbilder – måla dina livsdrömmar!

Hur ser ditt drömliv ut och hur kan din målning hjälpa dig att förverkliga den? Vad vill du ska växa i ditt liv? Vad vill du släppa taget om? Under en eftermiddag kommer du få låta  nyfikenheten och det egna skapandet visa riktningen. Din målning kan ge dig nya insikter och öppningar som du inte hade kunnat föreställa dig. Med enkla metoder låter du färger och former leda dig vidare in i skapandets glädje och magi.  Du behöver inte ha några förkunskaper i måleri.
.

Tid:  kl. 13-16
Plats: Kursen sänds online och du behöver ha eget målarmaterial.
Kostnad: 350 kr
Anmäl dig genom att mejla: eva@skrivspranget.se
Sista anmälningsdag: 20 mars

Anmälan är bindande.

29 mars


Energikick för ditt skrivande online

Under en kväll får du via inspirerande och roliga övningar fart på skrivarglöden! Prestationstankar på hur man ska skriva struntar vi blankt i. Vi träffas online – via zoom.

Tid: kl 18.00-20.00

Pris: 250 kr

Anmälan Senast 22 mars Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

14-16 juni


Sommarkurs på Tollare folkhögskola Livsrytmer för kvinnor!

Dans och fritt skapande 14 -16 juni

Välkommen till en sommarkurs där du själv står i centrum! Du har dig själv som utgångspunkt i dansen och i det fria skapandet. Vi lyssnar in oss själva och vår energi, grundar oss med andning och med övningar i medveten närvaro för att sedan låta nyfikenheten leda oss in det lekfulla space som dansen och skapandet är. Vi undersöker aktuella teman i vår skapande dans och med hjälp av bildskapande & kreativt skrivande förankras upplevelserna från dansen. Symboler från vårt eget skapande leder oss vidare. Förhoppningen är att du får insikter och upplevelser som hjälper dig i dina egna livsteman.

Pris: Helpension i dubbelrum 3500 kr  Ej logi 2800 kr, måltider och material ingår
Sista anmälningsdag: 1 maj. Anmäl dig till Tollare folkhögskola

 

 

Återkommer våren 2021


Självbilder i rörelse & skapande

En dag med mycket space, skönhet och lekfullhet där du kommer få utforska din egen självbild.
Vad kan dina rörelser och din fria skapande dans bjuda in dig till? Hur kan bildskapandet spegla, reflektera och kanske överraska? Vad betyder tystnaden och den kroppsliga medvetna närvaron för dig? Vi kommer att vara i den själfulla Slipvillan på Långholmen, ett kulturhus med mycket känsla och en fantastisk trädgård. En heldag för din själ och ditt själv.

Plats: Slipvillan på Långholmens östra sida

Pris: 950 kr (material ingår; akrylfärger & duk, kaffe & te)

Anmälan mejla eva@skrivspranget.se  Anmälan är bindande.

Läs mer här: kurser