Kalendarium

9 juni

Energikick för ditt skrivande – online

Under en kväll får du via inspirerande och roliga övningar fart på skrivarglöden! Prestationstankar på hur man ska skriva struntar vi blankt i.

Vi träffas online – via Zoom
Tid: kl. 18 – 20
Kostnad: 250 kr

Anmälan senast 6 juni: eva@skrivspranget.se

 

27 juni – 1 juli

Sommarkurs ”Självbilder i rörelse & skapande” på Tollare folkhögskola

Välkommen till en vecka med dans, bildskapande och lekfullhet där du kommer att få utforska din egen självbild med utgångspunkt i dansen och det fria skapandet. Vi känner in vår energi, grundar oss med andning och övningar i medveten närvaro för att sedan låta nyfikenheten leda oss in i det lekfulla space som dansen och skapandet är. Kursledare är Eva Dahlberg, uttryckande konstterapeut med inriktning dans & rörelse.

Kurstider: måndag 27 juni – fredag 1 juli.
Kostnader: Mat och logi: 4 300 kr – 5 300 kr beroende på logistandard. Utan boende: 3 300 kr för kost. Materialkostnad 375 kr tillkommer.
Max 12 deltagare

Anmälan direkt till Tollare follkhögskola

 

Självbilder i rörelse & skapande

En dag med mycket space, skönhet och lekfullhet där du kommer få utforska din egen självbild.
Vad kan dina rörelser och din fria skapande dans bjuda in dig till? Hur kan bildskapandet spegla, reflektera och kanske överraska? Vad betyder tystnaden och den kroppsliga medvetna närvaron för dig? Vi kommer att vara i den själfulla Slipvillan på Långholmen, ett kulturhus med mycket känsla och en fantastisk trädgård. En heldag för din själ och ditt själv.

Plats: Slipvillan på Långholmens östra sida

Pris: 950 kr

Kurstid: kl 10 – 16

Anmälan mejla eva@skrivspranget.se  Anmälan är bindande.

Läs mer här: kurser

Återkommer med aktuellt datum