Kalendarium

25 maj,1 juni,8 juni


Kreativ eftermiddag online – fritt skapande i ord och bild

Har du tid över och en längtan efter att fylla ditt liv med mer skapande och kreativitet? Vi människor är så mycket, rymmer så många olika sidor. Kanske finns det sidor av dig som fortfarande väntar på att bli upptäckta. På kursen kommer du att få skapa olika slags kreativa självporträtt genom fritt skapande (kreativt skrivande och bild) och visualiseringar. Denna kurs kan kombineras med Livsrummet – skapande & rörelse online. Upptäckter och insikter från den kreativa eftermiddagen kan då fortsätta sin process i kroppen, genom rörelse och skapande dans.

TId: måndagar: 25/5, 1/6, 8/6 kl 14-16

Kostnad: 250 kr per tillfälle. Kombinerar du Kreativ eftermiddag och Livsrummet är kostnaden 400 kr för två tillfällen.

Anmäl: maila din anmälan till eva@skrivspranget.se senast två dagar innan respektive kurs.

28 maj, 4 juni, 11 juni


Livsrummet – Rörelse & skapande online

När det yttre livsrummet krymper är det lätt att även krympa det inre livsrummet. I onlinekursen Livsrummet gör vi tvärtom. Vi odlar tillit och närvaro, är på platser som ger hopp och mening. Kroppen och skapandet är en sådan plats. I Livsrummet grundar vi oss med övningar i medveten närvaro och lyssnar in oss själva. Vi bjuder upp kroppen i fria och skapande rörelser, använder oss av bildskapande och kreativt skrivande som ett sätt att undersöka och förankra upplevelserna. Inga förkunskaper behövs. Ledord är lekfullhet, lyhördhet och medkänsla med sig själv och andra. Denna kurs kan kombineras med Kreativ eftermiddag online- fritt skapande i ord & bild. Upptäckter och insikter från Livsrummet kan då fortsätta sin process i  fördjupat skapande.

Tid:  Torsdag 28 maj, 4 juni, 11 juni  kl 18 – 20.00  .
Kostnad: 250 kr per tillfälle. Kombinerar du Kreativ eftermiddag och Livsrummet är kostnaden 400 kr för två tillfällen.
Anmälan: Anmäl dig genom att skicka ett mejl till eva@skrivspranget.se senast två dagar innan respektive kursstart.

 

 

7 sep


Energikick för ditt skrivande!

Under en kväll får du via inspirerande och roliga övningar fart på skrivarglöden! Prestationstankar på hur man ska skriva struntar vi blankt i.

Tid: kl 18.00-20.30

Plats: SkrivSprånget Russinvägen 74 Hökarängen (ingång gaveln)

Pris: 300 kr, fika ingår.

Anmälan Senast 31 aug Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

16 sep

Skaparkväll

Låt skapandet berätta

Vill du utforska din kreativitet tillsamman med andra? Med enkla metoder i kreativt skrivande, bild och övningar som hjälper dig att vara närvarande i kroppen kan du få överraskande insikter om dig själv. Trygghet, nyfikenhet och spontanitet är nyckelord. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Tid: kl 18.00-21.00

Plats: SkrivSprånget Russinvägen 74 Hökarängen (ingång gaveln)

Pris: 400 kr, fika ingår.

Anmälan Senast 9 sep Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

 

30 sep


Storytelling – ett korn av sanning!

Med enkla, roliga övningar dyker vi in i berättarvärlden. Egentligen berättar vi ju hela tiden i vår vardag men under denna kväll bjuder vi in berättandet och  lyssnandet på riktigt.

Så här säger en deltagare om kvällen: ” Flockvis med korn av inspiration. Med hjälp av lekfulla berättarövningar i en trygg miljö får du kontakt med din inre röst och fantasi. Här får berättandet blomma ut på olika sätt och det är härligt, roligt och upplyftande. Du går hem med många nya korn till berättelser som vill komma ut.”

Tid: kl 18-21

Plats: SkrivSprånget Russinvägen 74 Hökarängen (ingång gaveln)

Pris: 300 kr, fika ingår.

Anmälan Senast 21 september Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser