Kalendarium

28 oktober

Skaparkväll online

Låt skapandet berätta

Vill du utforska din kreativitet tillsamman med andra? Med enkla metoder i kreativt skrivande, bild och övningar som hjälper dig att vara närvarande i kroppen kan du få överraskande insikter om dig själv. Trygghet, nyfikenhet och spontanitet är nyckelord. Du behöver inte ha några förkunskaper. Vi träffas online – via zoom.

Tid: kl 18.00-20.00

Pris: 250 kr

Anmälan Senast 22 oktober  Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

 

12 november


Storytelling – ett korn av sanning! Kursen är online.

Med enkla, roliga övningar dyker vi in i berättarvärlden. Egentligen berättar vi ju hela tiden i vår vardag men under denna kväll bjuder vi in berättandet och  lyssnandet på riktigt. Vi träffas online – via zoom.

Så här säger en deltagare om kvällen: ” Flockvis med korn av inspiration. Med hjälp av lekfulla berättarövningar i en trygg miljö får du kontakt med din inre röst och fantasi. Här får berättandet blomma ut på olika sätt och det är härligt, roligt och upplyftande. Du går hem med många nya korn till berättelser som vill komma ut.”

Tid: kl 18-20

Pris: 250 kr

Anmälan Senast 4 november Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

21 november


Livsrytmer för kvinnor

En eftermiddag med fri och skapande dans och rörelse. Vi inspireras av symboler i våra rörelser/dans och använder oss av bild  och kreativt skrivande som ett sätt att undersöka och förankra upplevelserna från dansen. Förhoppningen är att du får insikter och upplevelser som kan hjälpa dig i dina egna livsteman.

Tid: lördag 21 november, kl. 14 – 16:30
Plats: Bagarmossens Folkets hus
Kostnad: 300 kr
Anmäl dig genom att mejla: eva@skrivspranget.se
Sista anmälningsdag  13 november. Anmälan är bindande.

25 november


Energikick för ditt skrivande online

Under en kväll får du via inspirerande och roliga övningar fart på skrivarglöden! Prestationstankar på hur man ska skriva struntar vi blankt i. Vi träffas online – via zoom.

Tid: kl 18.00-20.00

Pris: 250 kr

Anmälan Senast 19 november Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

Återkommer våren 2021


Självbilder i rörelse & skapande

En dag med mycket space, skönhet och lekfullhet där du kommer få utforska din egen självbild.
Vad kan dina rörelser och din fria skapande dans bjuda in dig till? Hur kan bildskapandet spegla, reflektera och kanske överraska? Vad betyder tystnaden och den kroppsliga medvetna närvaron för dig? Vi kommer att vara i den själfulla Slipvillan på Långholmen, ett kulturhus med mycket känsla och en fantastisk trädgård. En heldag för din själ och ditt själv.

Plats: Slipvillan på Långholmens östra sida

Pris: 950 kr (material ingår; akrylfärger & duk, kaffe & te)

Anmälan mejla eva@skrivspranget.se  Anmälan är bindande.

Läs mer här: kurser