Kalendarium

1 april


Energikick för ditt skrivande!

Under en kväll får du via inspirerande och roliga övningar fart på skrivarglöden! Prestationstankar på hur man ska skriva struntar vi blankt i.

Tid: kl 18.00-20.30

Plats: SkrivSprånget Russinvägen 74 Hökarängen (ingång gaveln)

Pris: 300 kr, fika ingår.

Anmälan Senast  25 mars. Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

7 april

Livsrytmer – upplev dig själv genom rörelse

Vad kan dina rörelser berätta för dig? Utforska din livsrytm och din skaparkraft med kroppen som vägvisare. Upplev dig själv genom fria och spontana rörelser.

En eftermiddag med fri och skapande dans och rörelse. Vi inspireras av symboler i våra rörelser/dans och använder oss av målande och kreativt skrivande som ett sätt att undersöka och förankra upplevelserna från dansen. Förhoppningen är att du får insikter och upplevelser som kan hjälpa dig i din egna livsteman.

Tid: kl 14-16.30

Plats: Tegelscenen, Söndagsvägen 9 i Hökarängen

Pris: 300 kr

Anmälan: senast 18 mars. Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

14 maj


Storytelling – Ett korn av sanning

Med enkla, roliga övningar dyker vi in i berättarvärlden. Egentligen berättar vi ju hela tiden i vår vardag men under denna kväll bjuder vi in berättandet och  lyssnandet på riktigt.

Så här säger en deltagare om kvällen: ” Flockvis med korn av inspiration. Med hjälp av lekfulla berättarövningar i en trygg miljö får du kontakt med din inre röst och fantasi. Här får berättandet blomma ut på olika sätt och det är härligt, roligt och upplyftande. Du går hem med många nya korn till berättelser som vill komma ut.”

Tid: kl 18-21

Plats: SkrivSprånget Russinvägen 74 Hökarängen (ingång gaveln)

Pris: 300 kr, fika ingår.

Anmälan Senast 6 maj. Anmälan är bindande.

Läs mer här: Kurser

1-5 juli Sommarkurs


Berättarglädje – Storytelling

Med enkla, roliga och fantasieggande övningar dyker vi in i berättarvärlden. Vi minns, fantiserar, associerar och lyssnar in varandra och allt runt omkring. Grimslövs omgivningar lockar våra berättarjag att blomma ut. Ingen prestige, vi hjälper varandra och skapar denna vecka tillsammans.

Plats: Grimslövs folkhögskola (utanför Växjö)

Läs mer här samt anmälan